Vaskemiddel til tøjvask

Ønsker du en effektiv tøjvask, men uden at påføre huden kunstig kemi. Laundry Sheets er et plantebaseret vaskemiddel, som er lige så effektiv som alm vaskemiddel. Laundry sheets fås i 2 duft varianter  og kan bruges til alle temperaturer, håndvask eller maskine.

Så her få du alt i en.

115,00 kr.

Vaskemiddel til tøjvask

Ønsker du en effektiv tøjvask, men uden at påføre huden kunstig kemi. Laundry Sheets er et plantebaseret vaskemiddel, som er lige så effektiv som alm vaskemiddel. Laundry sheets fås i 2 duft varianter  og kan bruges til alle temperaturer, håndvask eller maskine.

Så her få du alt i en.

115,00 kr.

Beskrivelse

Ingredienser

 • NATRIUM DODECYLSULFAT:
  Natriumdodecylsulfat (SDS) er et overfladeaktivt stof, der kan have en række forskellige anvendelser. Vi bruger et plantebaseret overfladeaktivt stof, der er skabt af kokosolie. I vores sheets bruges stoffet til at bryde vandspændingen og fjerne snavs fra stoffet under vaskecyklussen. Vi bruger en dioxanfri, plantebaseret SDS, der også er biologisk nedbrydelig og ikke bioakkumulerer i vand eller land.
 • GLYCEROL:
  Glycerol er en, tyktflydende, farveløs og lugtfri væske. Kvaliteten af ​​glycerin som opløsningsmiddel, sammen med dets hygroskopiske egenskaber (evne til at absorbere vanddamp) gør det godt til rengøring og pletfjernelse. Disse egenskaber gør det muligt for glycerin at blødgøre de hærdede og størknede pletter, så selv gamle pletter lettere kan fjernes.
 • DECYL GLUCOSID:
  Decyl Glucoside er et mildt rensemiddel, der ofte bruges i kosmetiske formuleringer og produkter til personer med følsom hud. Ingrediensen sænker vandoverfladens overfladespænding og bruges derfor ofte i mange hygiejne- og toiletartikler. Decyl Glucoside er en naturlig og biologisk nedbrydelig ingrediens, der kommer fra majs og kokosnødder. I vores vaskeark hjælper Decyl Glucoside med at fjerne snavs og olier mere effektivt.
 • BETAINE:
  Betain er en naturligt afledt ingrediens, der kan bruges i stedet for at dehydrere sulfater. Betain udvindes af melasse, saften af ​​sukkerrør og er et effektivt rengøringsmiddel på grund af dets høje overfladeaktivitet.
 • FEDT ALKOHOL POLYGLYKOL:
  Fedt alkohol Polyglycol er et fuldt bionedbrydeligt ikke-ionisk overfladeaktivt stof, der bruges i vores vaskeark til at bekæmpe pletter og deres evne til at nedbryde rester som olie og sæbe.
 • POLY (VINYL ALKOHOL:
  Det er en biologisk nedbrydelig polymer, der bruges som bindemiddel, der opløses jævnt i vask. Dets evne til at lade mikroorganismer nedbryde det fuldstændigt gør det helt sikkert for miljøet. Det er ugiftigt og sikkert for mennesker, dyr og livet i havet. Det kan nogle gange findes i piller, som vi fordøjer, og i kontaktlinser.
 • TINODIUMCITRAT:
  Trinatriumcitrat bruges som byggesten i vaskeark på grund af dets evne til at binde positivt ladede calcium- og magnesiumioner, der findes i postevand, og i modsætning til fosfatbyggere er det sikkert for miljøet. Brugen af ​​natriumcitrat forbedrer vaskemidlets ydeevne. Trisodium Citrate fungerer som rengøringshjælp og vandblødgørende middel, så vaskemidlet kan arbejde mere effektivt.

Ressource affald skal sorteres som

,

Hvordan bruges produktet?

 • Vaskemaskine

  Trin 1: Placer alt dit tøj inde i vaskemaskinen
  Trin 2: Læg vaskestykket oven på dit tøj
  Trin 3: Start maskinen

 • HåndvaskTrin 1: Fyld en spand vand
  Trin 2: Tilføj vaskestykket i spanden og rør, indtil den er opløst
  Trin 3: Håndvask dit tøj som normalt

Brand/ Oprindelsesland

Laundry Sheets/ Sverige