BC Garn

BC GARN
Smukke garner med et skandinavisk udtryk.
Hos ourchoice er vi startet ud med 4 super lækre Gots- certificerede garner. Det er vores mål at få et bredere udvalg af af “mindfully” udviklede garner med fokus på bæredygtighed i almindelighed og GOTS certificering i særdeleshed.

BC Garn er mærket med de fleste GOTS certificerede garner i hele branchen.
GOTS betyder Global Organic Textile Standard, det er den højeste certificering i tekstilbranchen, certificeringen er kendt og anerkendt i hele verden. Læs mere GOTS-certificeringen under vores afsnit om Tips om garn.

Det traditionelle danske firma BC Garn blev grundlagt i 1972 af Bo Carstensen. Bo har sammen med sin hustru Marianna altid haft fokus på udvikling af rene natur garner i en bred vifte af farver. Igennem de sidste par år er flere af af BC-garnerne også blevet GOTS certificeret.
I foråret 2018 valgte Marianna og Bo at gå på pension og overdrog ”deres baby” til Britta og Carsten Kremke, som fortsætter firmaet helt i den oprindelige ånd med fokus på den bedste kvalitet i skønne farver og modeller, tilpasset det danske marked.
Garnene bliver fortsat, næsten udelukkende, produceret i Europa. Det er kun Soft Silk kvaliteten der kommer fra silkelandet Indien og Baby Alpaca fra alpaca landet, Peru.

Kategorier