Ønsker du at hjælpe med at gøre e-handel mere klimavenligt?

RE-ZIP er et cirkulær retursystem til e-handelsemballage.
Hvis du vælger RE-ZIP når du handler, er du med til at vi kan genbruge emballagen igen og igen til flere forsendelser.

Når du genbruger RE-ZIP emballagen sparer du miljøet for en masse CO2 udledning, træfældninger. Den besparelse, sker fra første gang vi genbruger en RE-ZIP emballage.
Vi er glade for, at du som vores kunde vil gøre en aktiv indsats for aktivt at minimere engangsemballage. Derfor vil vi også gerne belønne vores bevidste kunder med en rabat på 50kr. ved dit næste køb og uanset hvor meget eller hvad du køber. På den måde er din indsats og dit valg, for genanvendeligt emballage, fuldstændigt gratis for dig, men har kæmpe betydning for miljøet..
Du modtager en rabatkode, når du scanner og returnerer RE-ZIP-emballagen på dit nærmeste droppoint. Dette er selvfølgelig også omkostningsfrit for dig.
Det er dig der gør hele forskellen og dig der gør RE-ZIP bedre end engangsemballage.
Det er derfor også vigtigt at du får returneret din RE-ZIP emballage, for det er selvfølgelig først når vi modtager den igen at vi kan genbruge den♻
SÅDAN GØR DU
Når du har modtaget din ordre, folder du emballagen og Sætter et tydeligt kryds over stregkoden og adressen på den pakkelabel med din adresse på.
Dette gøres for ikke at emballagen ender hos os (ourchoice), men kommer tilbage til RE-ZIP, så den kan sendes ud til en anden bæredygtige kunde.
Når det er gjort, returneres RE-ZIP emballagen som du ser nedenfor:
Find dit nærmeste DropPoint ved hjælp af din nye installerede RE-ZIP app
Lige inden du sender, scanner du den QR kode som findes på emballagen og kort tid efter modtager du en rabatkode til ourchoice som tak for din store indsats🌍
Lige inden du sender RE-ZIP emballagen retur, skal du huske at scanne emballagens QR kode. Det går du via RE-ZIP app’en og efterfølgende modtager du en rabatkode til dit næste køb💚
Du kan hente app’en her                                                          RE-ZIP til iPhone                                                RE-ZIP til Android
Hvordan kan genbrugeligt emballage hjælpe på miljøet?
  • Hver gang der fremstilles nyt jomfrueligt pap, bruges der mange ressourcer på forarbejdningen og energi til produktionen. Der fældes træer, som vi i forvejen har meget brug for, for at sænke CO2 niveauet.
  • Når der genanvendes pap som laves om til nye papkasser anvendes der ikke nyt træ materiale de første par gange, men forarbejdningen kræves stadig store mængder energi og dog lidt mindre ressourcer.
  • Ved direkte at kunne genbruge emballagen, som med RE-ZIP fjerner vi alle disse ressource og energiomkostninger, da denne emballage kan bruges op til 30 gange og stadig være forsvarlig emballage til din næste ordre.
    Faktisk er det sådan at hvis du bare genbruger RE-ZIP emballagen én gang er emballagen CO2 og ressource neutral.

💚Det er så vigtigt det du gør?💚

Du er altid velkommen til at kontakte ourchoice på
mail: tomas@ourchoice.dk eller
mobil: +4571957771.

persondata- og cookiepolitik. Læs mere her