Fragtemballage

For ourchoice er det essentielt, at vi passer på vores resurser så godt, vi kan. Det gælder også når det drejer sig om emballage og indpakninger.

Vi bestræber os på at genbruge papkasser så mange gange som muligt, inden de igen bliver omdannet til nyt pap og måske nye papkasser. Det er godt at vide, at så meget pap kommer tilbage til reproduktion, men processen i at lave nye stykker pap af genbrugspap er stadig omfattende og kræver resurser i form af energi og vand.

ourchoice tager derfor imod papkasser op til ca. dobbelt skoæske størrelse, for at de kan blive brugt igen til udsendelse af varer til vores miljøbevidste kunder.

Vi opkøber også restpartier eller kasserede papkasser, som måske er på vej til forbrænding eller genbrugsproduktion.

Når vi får kasserne ind, bruger vi tid på at fjerne alt plastik, tape, plastlommer og lignende og sørger for, at det sorteres ud som plast. Når vi pakker ordren, bruger vi papirtape, som er produceret af genbrugspapir. Klæbemassen er produceret af naturgummi, og det betyder, at alt kan smides ud sammen, når kassen skal sendes til genbrug.

Vi håber, at I alle vil hjælpe med at sortere emballagen fra ourchoice rigtigt, så vi også her kan skåne miljø og spare på produktionen.

På forhold tak for hjælpe