Generelle oplysninger

ourchoice Askevej 24 7100 Vejle CVR nr.: 40490841 Telefon: 71 95 77 71 E-mail: info@ouchoice.dk

Pris

Hos ouchoice tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

ouchoice modtager betaling med VISA-Dankort, Dankort, VISA, Mastercard og bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl, udsolgte og udgåede varer.

Levering

ouchoice tilstræber at afsende ordre, som er indgået inden kl. 15, samme dag. Ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Vi sender til hele Europa. Fragtpriser beregnes ud fra vægt og volumen og vil altid være dagsprisen fra det valgte fragtfirma. Ved fragt til andre lande end Danmark bedes du kontakte ouchoice direkte på +457195 7771 eller på info@ourchoice.dk. Varer vil blive leveret på leveringsadressen eller til den pakkeboks, du har valgt ved bestillingen. Når du køber i shoppen, skal du vælge det fragtfirma, du ønsker at benytte. Hvis der ikke er nogen til at modtage pakken, kan den blive afleveret til nærmeste udleveringssted, hvis der ikke er lavet anden aftale direkte med valgte fragtfirma. Når din pakke er afleveret ved nærmeste udleveringssted, vil du modtage en besked på mail eller sms. Hvis der opstår problemer, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på +45 7195 7771 eller på info@ouchoice.dk Vi leverer varer efter fragtfirmaets gældende regler. Dine vare vil blive afsendt 1-5 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Det kan f.eks. være ved specielt fremstillede varer eller større mængder. Betingelserne vil fremgå specifikt på ordrebekræftelsen forud for køb af disse varer. Så husk at tjekke ordrebekræftelsen for at sikre, at ordren stemmer overens med aftalte.

Reklamationsret

Vi giver 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere til ourchoice på info@ourchoice.dk eller kontakte kundeservice på +45 71 95 77 71 inden for rimelig tid, efter du har opdaget manglen/fejlen. ouchoice vil dække returomkostninger i et rimeligt omfang iflg. forudgående aftale. Hvis der er tvivl om begrebet rimelig tid og rimeligt omfang, anbefaler vi, at du søger information om det. Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes varen til: ouchoice Askevej 24 7100 Vejle Vi modtager ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg. nr. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Vi giver 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag; – Hvor du modtager ordren – Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange. – Får det sidste parti eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele. – Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode. Returomkostninger skal afholdes af dig. Hvis du fortryder dit køb, skal du anmelde det til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@ouchoice.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte returseddel og sende varen til: ouchoice Askevej 24 7100 Vejle Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen uden samtidig at give tydelig meddelelse herom til ouchoice. Varer undtaget fortrydelsesretten Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: – Varer, som er fremstillet efter dig som kunde, specifikationer eller varer som har fået et tydeligt personligt præg. – Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen. – Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering. – Varer, hvor plomberingen er brudt. – Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores fortrydelsesformular. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, til vi har modtaget den. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. Hvis du anvender fortrydelsesretten, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt købt i vores webshop, kan du sende din klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby www.forbrug.dk Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@ourchoice.dk