Velkommen til det nye ourchoice
7. december 2020

Hvorfor et nyt design?

ourchoice har været igennem en større udvikling og vi er allerede klar til at tage det næste store skridt, da behovet er blevet større og mere krævende.

Med den nye side åbner vi op for mere overskuelighed, menuerne er der hvor du som kunde har brug for dem, det er muligt at vælge direkte ind på den enkelte varetype du går efter, eller måske det brand som du elsker og plejer at bruge.

Vi håber at du som kunde også kan mærke at siden er blevet mere intuitiv og dermed mere brugervenlig.

Designet er gjort mere lyst og enkelt og vi synes at det sætter vores lækre bæredygtige produkter mere i fokus, for det er trods alt det der er vigtigst.

Vi har med den nye side også åbnet op for erhvervskunder som inden længe kan logge direkte ind med egen indgang.

 

Hvis plan A ikke virker, så har alfabetet 28 bogstaver

Det går ikke altid at planen holder så længe

Vi tog en stor beslutning og måtte finde den næste løsning, så vi også kunne få et system der gør det nemmere for os at sætte en ny standard for siden, samt at I får den bedste oplevelse.

Jeg håber at I vil tage godt  imod den nye hjemmeside/shop og jeg krydser alt hvad jeg har, for at alt virker som det skal. I er som altid velkomne til at skrive til mig på info@ourchoice.dk hvis der er opgaver eller tvivl på siden eller noget der ikke virker alligevel (trods mange timers afprøvning;-)).

Igen også en stor opfordring til, hvis I har en god ide til nye produkter eller projekter, som I mener kunne være spændende for ourchoice…..og HUSK som altid så kvitterer vi med en fed gave fra ourchoice, til den som kommer med den god ide/ projekt, hvis vi bruger i ourchoice universet.

 På forhånd tak

Stor tak til DAY01

En stor tak skal lyde til Anders fra DAY01, som har løftet siden til det næste niveau. Siden har fået et mere lyst og luftigt udtryk, med produkterne og den personlige historie i fokus.

“Jeg mener at ourchoice havde brug for et mere personligt præg, da Tomas også lever og ånder for det han laver. Dette er mere end en webshop, men mere et mål om at klimaet får det bedre – derfor er vi f.eks nu også på udkig efter det rigtige sted at få CO2 neutral hosting indenfor nær fremtid..Ja jeg har også lært noget af det gode samarbejde jeg har haft med Tomas og ourchoice”

– Anders, DAY01

Se mere på day01.dk