True Gum | Tyggegummi (4 pak)

Her er det ultimative naturlige tyggegummi

Smid et stykke i munden med god samvittighed. Her er der ingen kunstige ingredienser eller plastik – kun ren forkælelse til dig og naturen

Ryd

75,00 DKK

Beskrivelse

Mange tyggegummi i dag indeholder væsentlige mængder kemikalier, plastik, aspartam, som kroppen ikke kan udskille, og BHA, som er et syntetisk antioxidant.

Derfor har True Gum skabt et grønnere og mere bæredygtigt alternativ af denne unikke sammensætning af naturlige ingredienser, hvor du stadig har den helt rigtige fornemmelse, som tyggegummi skal have.

True Gums tyggegummiet er helt naturlig, helt uden kunstige tilsætningsstoffer eller plastik, og det er selvfølgelig biologisk nedbrydeligt – derfor er dette et ourchoice-produkt.

Gummimassen, som tyggegummiet er bygget op om, er fra Sapodilla-træet. Massen tappes så skånsomt, at træet vokser videre, og derfor kan der tappes naturligt gummi igen og igen.

Tyggegummiet har et lavt kalorieindhold og sødes med sødestoffer som stevia-glycosider, som er en sukkererstatning og udvundet af planteblade, og xylitol som er udvundet af birk.

Der er intet kunstigt tilsat tyggegummiet, og smagen er helt naturlig fra de ingredienser, som blandes i massen.

For at holde tyggegummiet friskt og lækkert tilføres en smule raps-glycerin.

Traditionelt tyggegummi indeholder typisk palme-glycerin, som hvert år kræver store mængder fældede palmetræer. Det er ikke bæredygtigt efter vores mening.

Ressource affald skal sorteres som:

,

Hvordan bruges produktet?

  • Brug tyggegummiet som du plejer at bruge traditionelt tyggegummi
  • Selvom at det er biologisk nedbrydeligt, så ser det stadig pænest ud i skraldespanden, men her kan du smide det i sammen med dine andre madrester

Ingredienser

  • Sapodilla gummimasse
  • Stevia Glycosider og Xylitol sødemidler
  • Smagsstoffer er fra de naturlige ingredienser og intet kunstigt
  • Raps glycerin (og ikke Palme glycerin)