Tilbud

BC Garn | Semilla Cablé Gots 100% ren uld

SEMILLA CABLÉ GOTS kommer nu i en ny vaskbar, Gots-certificeret og endnu blødere udgave. Ydermere er der blevet udviklet en ny og moderne og meget smuk farvepalet.
Semilla Cablé er en smuk ny uld med en detaljeres cablé-spinding. Tråden strikkes via denne spindingsteknik med sig selv, hvilket resulterer i en mini-strikkelise-fletning. Dette giver garnet fremragende elasticitet og god stabilitet. Derudover forhindrer denne form for behandling den hadede pilling, fordi hver enkelt fiber er tæt integreret i tråden uden at gå på kompromis med skønhed og blødhed, som er i højsædet med denne garn.

Ryd

46,00 DKK

Beskrivelse

Garnet er GOTS-certificeret (Global Organic Textile Standard), som er verdens førende standard indenfor behandling af tekstiler fremstillet af organisk producerede naturlige fibre. Denne standard sikrer høje miljøkrav i hele produktionskæden – fra dyrevelfærd til forurenende stoffer – og alle involverede sikres ordentlige lønninger og arbejdsforhold. Efter vores mening er GOTS-mærkningen den strengeste miljøforsegling i tekstilindustrien – meget mere omfattende end for eksempel Oeko-Tex 100.
Råulden kommer fra gårde, hvor der selvfølgelig ikke anvendes mulesing. Ulden spindes og farves i Italien.

Læs mere om GOTS via dette link GOTS certificering

Ressource affald skal sorteres som:

Indeholder

  • 100% ren uld

Detaljer

Vaske anvisninger:

  • Håndvaskes eller maskinvaskes ved maks 30 grader
  • Tørres fladt