Shampoo barer
august 5, 2023

Opdag den naturlige magi med shampoo barer

Kan man virkelig få samme (og bedre) resultater med sådan en lille bar, som de traditionelle flydende shampooer? Oh yes – og nu skal du høre hvorfor. 

I bestræbelserne på at leve mere bæredygtigt og skåne vores miljø, har mange taget skridtet til at ændre deres daglige rutiner. En af de ændringer som vinder meget frem lige for tiden, er at skifte fra traditionelle flydende shampooer til shampoo barer med naturlige ingredienser. Disse små vidundere, der er fyldt med rene og naturlige ingredienser, er ikke kun bedre for dit hår og hovedbund, men også for jorden. 

Lad os sammen dykke ned i fordelene ved shampoo barer med naturlige ingredienser. Måske det kan give dig en ide om hvorfor de er blevet så populære.

1. Reducer dit miljøaftryk

En af de primære årsager til, at shampoo barer er blevet så populære, er deres minimale miljøpåvirkning. Traditionelle flydende shampooer kommer ofte i store plastikflasker, der ender som affald og bidrager til plastforurening. Shampoo barer pakkes derimod typisk i minimal eller helt plastfri emballage, hvilket reducerer mængden af affald drastisk. 

Ourchoice er en 100 % plastikfri webshop, så vores shampoo-og balsam barer bliver selvfølgelig også pakket uden plastik.

Vidste du desuden, at flydende shampooer indeholder op til 80% vand? Det vil altså sige, at vi belaster miljøet ved at transportere vand rundt. Det synes vi er helt skørt! Ved at vælge en shampoo bar, kan du derfor bidrage til at bevare vores miljø og reducere dit eget miljøaftryk.

2. Naturlige og skånsomme ingredienser

Shampoo barer med naturlige ingredienser er beriget med næringsstoffer og olier fra planter, blomster og urter. Disse ingredienser har en meget gavnlig effekt for dit hår og hovedbund. Naturlige olier som fx kokosolie og sheabutter nærer håret og tilfører fugt, mens forskellige urter er med til at berolige hovedbunden og fremme sund hårvækst.

Desuden undgår de fleste shampoo barer skadelige kemikalier som sulfater, parabener og kunstige farvestoffer, der kan være skadelige for både dit hår og miljøet. Du kan læse om alle ingredienser i vores shampoo- og balsam barer her.

 

21021_ourchoice_-shampoobar_rosemarin_1-scaled
23002_AmalieRosalie_shampoobar-havtorn_1-scaled

3. Langvarig brug og økonomisk fordel

Vi oplever, at mange har en forestilling om, at det er dyrt at vælge bæredygtigt. Men shampoo barer er kendt for at være meget drøje i brug. De har nemlig et meget koncentreret indhold, og derfor behøver du slet ikke at bruge så meget. En enkelt shampoo bar kan vare i flere måneder afhængigt af brugen og længden på dit hår. Dette gør dem ikke kun økonomiske i det lange løb, men også ideelle til rejser og på farten. 

Du behøver ikke bekymre dig om at overholde flyvægtbegrænsninger eller spilde dyrebar kuffertplads med en stor flaske shampoo. En shampoo bar er kompakt, let at pakke og kan nemt følge med dig på dine rejser.

4. Bevarelse af hårets naturlige balance

Mange traditionelle shampooer indeholder aggressive vaskemidler, der kan strippe håret for dets naturlige olier og efterlade det tørt og skadet. Shampoo barer med naturlige ingredienser benytter mildere vaskeaktiver og hjælper med at bevare hårets naturlige balance. Dette kan reducere problemer som tør hovedbund, kløe og overproduktion af olie. 

Alle shampoobarer du kan købe hos ourchoice er lavet, så de matcher hårets egen pH-værdi. Nogle kan opleve en kortere tilvænningstid og andre mærker fordelene allerede ved første vask. 

Shampoobar

Shampoo barer med naturlige ingredienser har ændret manges måde at tænke hårvask på. Med deres bæredygtige emballage, naturlige og skånsomme ingredienser og langvarige brug er de et ideelt valg for dem, der ønsker at skabe en mere miljøvenlig, naturlig og sundere hårplejerutine. Vi tror på, at selv små skridt gør en kæmpe forskel. 

Næste gang du er løbet tør for shampoo, hvorfor så ikke prøve en shampoo bar og opleve den naturlige magi selv? 

Er du i tvivl om hvilken shampoobar du skal vælge? Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, så hjælper vi dig meget gerne med at finde det helt rigtige valg til dig.

Tina Müller

– ourchoice –

Flere nyheder